• Novinky

          • Wattsenglish vo Veselej škole
            • Wattsenglish vo Veselej škole

            • Na hodinách angličtiny s našim native speakerom Leem využívame v 1. až 5. ročníku novú metódu WattsEnglish, ktorá prirodzene motivuje deti k rozprávaniu počas hodiny a to rôznymi spôsobmi: hrami, pesničkami, videami s nativom Stevom a strakou Maggie, vizuálmi a samozrejme samotným lektorom. Deti sú vystavované jazyku, komunikujú a odpovedajú v angličtine. Hodiny sú rozdelené na jednotlivé segmenty, ktoré sa striedajú v závislosti od veku detí a preberaného učiva.

              Zakladateľom metodiky Wow je britský lingvista Steve Watts. Proces výučby vychádza z poznatkov psycholingvistiky, metodika bola vyvinutá v spolupráci so psychológmi, pedagógmi a lingvistami. Dieťa sa angličtinu neučí, ale osvojuje si ju prirodzenou cestou - podobne ako materinskú reč. Angličtina sa pre ne stáva prostriedkom, ako sa spoločne hrať. Atraktívny a interaktívny svet WoW! materiálov zaručuje úspech v angličtine absolútne všetkým deťom bez rozdielu. Deti sa s WoW! bavia, neboja sa rozprávať a prirodzene opakujú, čo počujú. Schopnosti dieťaťa sa rozvíjajú tak, aby bez problémov dokázalo reagovať na cudzinca a "prepínať" medzi rodným jazykom a angličtinou. Aby komunikovalo bez vnútornej bariéry, hanblivosti a so správnym prízvukom. Dieťa sa po anglicky učí prirodzene a nenútene, rešpektuje sa jeho hravá individualita a fantázia. Materiály WOW sú akreditované Ministerstvom Školstva SR.

               

              Vesela škola is very proud to announce that I (Lee) will be working with the very well known language school “WattsEnglish”.

              Wattsenglish are a specialist language school working around the globe with native speakers. Using tried and tested interactive methods to make learning fun and exciting for children of all ages.

              Lessons involve learning through songs, video stories, interactive games, and projects. Making education entertaining and guaranteeing that each and every child will have fun and succeed in English.

              With WattsEnglish, lessons revolve around the motto “learning through play”. Our students will not be afraid to speak and will naturally repeat what they hear.

              WattsEnglish lessons and materials are currently used in 30 countries around the world, and have 8 million subscribers to their youtube chanel, with over 5 billion views. Check out their website at Wattsenglish.com or the slovak version at Wattsenglish.sk

              We are really looking forward to the exciting opportunities opening up for our students, and we hope you do too.

              ” WattsEnglish, learning through play”

              your teacher Lee Clarke